joi, 29 iulie 2010

ABRUD - SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE, IN REZERVA SI IN RETRAGERE: Membrii SCMD sunt rugati sa contribuie la organiza...

Sambata 24 iulie a.c., la sediul Primariei din Abrud a avut loc adunarea cadrelor militare in rezerva din M.Ap.N. , M.A.I., S.R.I. si alte structuri, avand drept scop constituirea filialei “APUSENI” din ABRUD, a Sindicatului cadrelor militare disponibilizate, in rezerva si in retragere. Participantii, reprezentand zonele localitatilor:Abrud ,Campeni, Baia de Aries, Arieseni si altele, limitrofe acestora, au hotarat printr-o vointa majoritara ca se impune si in centrul Muntilor Apuseni, cu sediu la ABRUD, garnizoana militara importanta si cu bogate traditii in istoria veche si recenta a Romaniei, sa se infiinteze o filiala a acestui important sindicat profesional. Prin vot unanim, adunarea a desemnat urmatoarea structura de conducere (Biroul Operativ al filialei): presedinte al filialei, col (r) Dobra Ioan, vicepresedinti: lt.col.(r) Marc Dorel, col.(r) Utiu Ioan, mr.(r) Cimpean Iulian, iar secretar mr.(r) Iancu Gheorghe.

Adunarea a fost onorata de prezenta presedintelui Sindicatului col.(r) dr.Dogaru Mircea si a vicepresedintelui lt.col.(r) Apostol Catalin. Presedintele, intr-o expunere deosebit de interesanta si documentata, a prezentat auditoriului o informare privind marile probleme actuale ale statului roman, consecintele produse de politica discriminatorie a guvernantilor cu privire la situatia personalului militar in rezerva, cat si a celui activ.



In prezent in cadrul Filialei sunt inscrisi un numar de 25 membri. Cei ce doresc sa adere sunt rugati sa contacteze unul dintre membrii Biroului Operativ al filialei .

Honor et Patria! Vae victis !
Mr (r) Gheorghe Iancu.